søndag den 19. februar 2012

Pastasalat


Denne pastasalat improviserede vi til aftensmad idag. Den var faktisk temmelig god, derfor vil jeg gerne dele den med jer. Vi lavede den på slum, så mængderne er kun vejledende:

500 g pastaskruer koges og afkøles til de kun er lune. Derefter blandes de med:
rød pesto (et halvt glas)
1/2-1 dl syltede peberfrugter, hakkede
Feta
Et halvt glas gode oliven (for guds skyld ikke de billige, der smager af alt andet end oliven)
Solsikkekerner, der er ristet kort på en varm pande
Ca 400 g kyllingebryst eller inderfilet, stegt og krydret efter smag
5 skiver parmaskinke (steges i ovn til de er sprøde), knuses og drysses på til sidst.

Kan evt. serveres med en grøn salat, så måltidet får en lidt mere ernærings rigtig sammensætning:o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar