mandag den 9. juli 2012

Pavlova

Vi har serveret Pavlova to gange inden for en måned, først til Helles 30 års fødselsdag og efterfølgende til Charlottes studentergilde.
Pavlova består af en marengsbund pyntet med flødeskum og frisk frugt. Det er nemt at lave, men tager lidt tid, da bunden skal bage et stykke tid i ovnen. Tilgengæld er en Pavlova super lækker på et dessertbord og passer virkelig godt til sommerens frugter, så kast dig endelig ud i det.


Cirklen skal være lille og høj inden den kommes i ovnen, da den vil flyde en del ud.

Pavlova serveres traditionelt med kiwi, men andre frugter kan sagtens bruges.
Her har vi brugt kiwi, jordbær og blåbær.


Opskriften finder du her. Det er ret vigtigt at du ikke laver æggehvidecirklen større end der er angivet i opskriften, den flyder nemlig en del ud under bagningen. Jeg bagte den også ved lidt lavere temperatur end angivet i opskriften. Tror jeg gav den 190 grader i starten og derefter skruede ned til omkring 130 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar