torsdag den 16. maj 2013

Chicken tikka masala

Jeg havde besluttet mig for at lave chicken tikka masala idag, efter inspiration fra Valdemarsros opskrift her. Faktisk havde jeg besluttet mig for at følge opskriften denne gang, men uheldigvis kunne jeg ikke komme ind på siden i løbet af eftermiddagen og jeg måtte derfor forsøge at huske nogenlunde hvad der skulle i og støttede mig lidt op af en anden opskrift jeg fandt her.

Jeg kunne huske at Ann-Christine havde tilføjet stødt nellike i sin opskrift og selvom det ikke stod i den anden opskrift jeg fandt, synes jeg det skulle i. Mængden kunne jeg ikke huske, så tog 1/2 tsk nellike og det synes jeg var passende, da det stadig kunne smages en del.  (i Ann-Christines opskrift skal der 1 tsk i).
Faktisk lykkedes det mig at tilsætte nogenlunde de mængder som var angivet i den oprindelige opskrift, så jeg husker vist ganske godt:o)

Det smager virkelig lækkert, helt anderledes end dansk madlavning og derfor bliver man rigtig godt mæt, på den der gode måde, af alle smagsindtrykkene. Tilmed er det også rimelig nemt at lave.

Som tilbehør serverede jeg en "wannabe-raita" bestående af yoghurt, hvidløg, purløg, lidt løvstikke, salt, peber og agurk og tomat. Sidstnævnte to ting uden kernerne i midten.

4 kommentarer:

 1. Og så sad I også udenfor og spiste? Lækkert! Jeg vil jeg også prøve at lave snart. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har siddet ude de sidste mange aftner. Elsker når vejret er til det.

   Slet
 2. Hvor sejt at du kunne huske det, selv om siden var nede i går!
  - og det ser super lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg var faktisk også lidt stolt af min egen hukommelse:-) Vi spiste resterne idag og de var mindst lige så gode.

   Slet