søndag den 4. marts 2012

Skåle af Hama-perler




Igår lavede vi disse perleskåle, som mange sikkert allerede kender.

Sådan gør du:
1. Find de perler i den farvekombination du gerne vil have.
2. Smør en ovnfast skål med lidt madolie (så er det nemmere at få perlerne fordelt i skålen og de slipper nemmere efter at de har været i ovnen)
3. Perlerne skal nu fordeles i ét lag i skålen. Prøv dig frem hvordan det er nemmest for dig. Vi trykkede i bunden hvorved perlerne blev fordelt op af siderne.
4. Når perlerne er fordelt og de er så langt op af skålens sider som du gerne vil have, skal skålene i ovnen.
5. Vi gav dem 20 min ved 180 grader, men jeg tror 10-15 min er nok. Tilsidst lugtede det meget og det tror jeg vi havde undgået hvis de havde fået lidt kortere tid.
6. Luft grundigt ud når du er færdig med skålene, perlerne afgiver en giftig lugt, så der skal frisk luft til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar