søndag den 13. januar 2013

Hjemmelavede forårsruller

Jeg har længe gerne ville prøve at lave forårsruller selv, og nu skete det så endeligt.

Jeg brugte:
250 g hk. oksekød
300 g fint snittet hvidkål
150 g gulerod skåret i små stykker 
100 g fint snittet porre 
Salt, peber
Paprika 
Hvidløgspulver
Spidskommen 
2 dl vand

2 ruller filodej 
Lidt olie 

Kød svitses, grønsagerne tilsættes og der svitses videre. Krydderierne tilsættes som man har lyst, hvorefter der tilsættes 2 dl. vand. Lad det stå og svitse/koge til det er mørt og smager dejligt.
Filodejen klippes i passende firkanter, og foldes med fyld i, lige som vist bag på pakken. Læg de færdige forårsruller på en bageplade med bagepapir. Forårsrullerne pensles med lidt olie og bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Vi spise dem med salat, sød chill sauce, soya og ketchup til, da det er det vi godt kan lide.

Tips: Filodejen har jeg købt i Bilka, da jeg ikke har kunnet finde det i hverken Fakta, Dagli' brugsen, ABC og Super brugsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar