Salaten kan varieres i det uendelige, så prøv dig frem med de frugter og nødder du bedst kan lide.
Denne gang brugte jeg:
Rødkålssalat:
- Et halvt lille rødkål
- 1 appelsin
- 1 pære
- 5-6 dadler
- ca 20 mandler
Kålen snittes fint. Pæren skæres i mindre stykker. Skallen skæres af appelsinen og inden den kasseres, presses saften fra skallen ud over salaten. Appelsinkødet skæres i mindre stykker. Dadler og mandler hakket groft og det hele vendes sammen i en skål.
Salaten holder sig fint et par dage på køl.
Tips:
- Alle former for nødder kan bruges.
- Æble egner sig urolig godt til denne salat.
- Tørrede figner eller abrikoser, kan erstatte dadler, men hvis du ikke bruder dig om tørret frugt, kan det helt udelades.
- Du kan også krydre salaten med julens krydderier, så som kanel og nellike.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar