lørdag den 14. marts 2015

Kyllingeret med hvidkålsstrimler


Det er faktisk næsten et år siden at jeg lavede denne ret til aftensmad, men jeg kan stadig huske hvor dejligt det smagte, en lun forårs aften på terrassen, så jeg må dele opskriften med jer.

Du skal bruge til ca. 3-4 personer:
400 g kyllingefilet skåret i tern
1 løg
3 fed hvidløg
1 bnt. forårsløg
1 peberfrugt
400 g friske championer
1 ds. hakket tomat
1/4 l. fløde eller madlavningsfløde
Paprika
Salt og peber  
Majsstivelse og vand til jævning

Hvidkål eller pasta til.

Orden alle grønsagerne, og snit dem som du foretrækker det. Svits kyllingen i lidt olie, jeg bruger er sauterepande. Kom løg, forårsløg og hvidløg i og lad det svits med lidt, inden peberfrugt og champion kommes i. Så tilsættes de hakkede tomater, fløden og krydderier. Lad det simre 5-10 minutter, mens du dækker bord. Smag til og jævn sovsen, hvis du synes den er for tynd.
Server med pasta eller hvidkål i strimler, du lige har stegt på panden. Se billedet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar