tirsdag den 27. maj 2014

Shelter, haven og stilhed på bloggen

Foråret er over os. Altså sådan for alvor! Vi er udenfor næsten hele tiden, vi sover ude, vi spiser de fleste måltider ude og så bruger vi eftermiddage og aftener efter skole og arbejde ude. Det er lækkert at være så meget ude igen, men det betyder også at bloggen bliver lidt forsømt.
Jeg har lige talt sammen, og jeg har faktisk taget billeder til 8 indlæg der bare ligger og venter på at blive skrevet, så der kommer forhåbentligt lidt indlæg i nærmeste fremtid. :o)

Shelteren som vi helt selv har bygget! :o) 
Noget af det jeg har haft meget travlt med er at bygge vores shelter færdig, og nu er den færdig! Den blev færdig søndag d. 18/5 kl. 19.30, og det blev også den nat vi sov første gang i den. Jeg er virkelig glad for den og det er Jesper og Lauge også. Vi elsker at sove ude, og så blive vækket om morgen af fugle der synger og solen der skinner.

Der går også meget tid med at passe haven nu. Græsset vokser så hurtigt, at vi næsten ikke kan følge med til at få det slået, alt pipler frem i køkkenhaven - både de ønskede ting vi har sået og det mindre ønskede ukrudt!, og vi har travlt med at holde øje med alle vores Plettet Gøgeurt, som er den vild orkide. De er selvsået på vores mark og fredede. De har de sidste år bare bredt sig mere og mere. Sidste år havde vi omkring 23 med blomst og i år har vi talt 35 med blomst og 4 der ikke har sat blomst endnu. Det er virkelig fantastisk :o)

En af vores små Plettede gøgeurt
Jeg synes tiden flyver af sted, og om ca. 4 uger skal jeg til eksamen og så er det sommerferie. Hold da op! Men jeg nyder livet og alle de ting vi får lavet, og jeg glæder mig til sommerferie. :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar