tirsdag den 21. januar 2014

Pasta salmon ala Charlotte

Vi har mange livretter herhjemme, men specielt Jesper er helt pjattet med denne ret. Det smager også fantastisk godt, og er nemt alt lave. 30 minutter, så er der serveret.


Du skal bruge:
300 g pasta (penne)(Jeg bruger glutenfrie fra Bilka eller Lidl)
Vand
Salt

1/4 l. Madlavningsfløde, eller i vores tilfælde sojafløde eller laktosefri fløde
1-2 dl. mælk, vi bruge laktosefri.
1 stort løg
3 fede hvidløg
1-2 dl kogevand fra pastaen
1 bt. Friske grønne asparges
400-450 g lask, jeg bruger dem fra frost.
250 g cherrytomater
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Kom fløde og mælk i en gryde eller sauterpande. Lad det koge op og kom så presset hvidløg og fint hakket løg i. Lad det koge lige så stille. Knæk det nederste af aspargesene, og skær dem i 1½-2 cm stykker. Kom dem i flødeblandingen og lad dem koge med.
I mens skæres laksen i ca. 2*2 cm stykker. Og på et andet skærbræt cherrytomaterne i kvarte.
Når pastaen næsten er færdig kogt, kommes laksen i flødeblandingen og koger med nogle minutter. Der tilsættes nu lidt af koge vandet, og resten af vandet hældes fra pastaen.
Den afdryppede pasta blandes med flødeblandingen, og det koger lidt videre, mens det smages til med salt og peber.
Lige inden servering tilsættes tomaterne.

Velbekomme! :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar