lørdag den 21. januar 2012

Honninghjerter


Honninghjerterne fra jul
 Jeg ved godt, at jeg enten er lidt for sent på den eller meget tidligt på den, med honninghjerterne. Det skyldes, at fordejen til disse skønne honninghjerter skal så i minimum en måned, før man kan bage af den. Jeg havde i november måned lavet en fordej, så jeg meget passende kunne bage hjerter til december. Der skete bare det uheldige, at over det halve af hjerterne fik jeg givet for lidt i ovnen, så de måtte smides ud.

For ikke at komme til, at begå samme fejl til næste jul, besluttede jeg mig for at lave en ny fordej, som så var klar i denne uge. Jeg bagte hjerterne i onsdags, og i dag er de klar til spisning. De skal nemlig lige stå i køleskabet i 3-4 dage inden de kan overtrækkes med chokolade og spises.

Opskriften er fra Meyer Bageri.
Honninghjerterne inden de bliver overtrukket med chokolad. 

Et nu overtrukket honninghjerte. Jeg glæder mig til at smage om de også smager godt denne gang.



2 kommentarer:

  1. Hvor skal man sende sin adresse hen, for at få et par tilsendt :)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg har jo vist i et svagt øjeblik kommet til at love dig en smagsprøve ;o) Du kunne prøve at fange mig på facebook, og se om du var heldig.

    SvarSlet