|
Honninghjerterne fra jul |
Jeg ved godt, at jeg enten er lidt for sent på den eller meget tidligt på den, med honninghjerterne. Det skyldes, at fordejen til disse skønne honninghjerter skal så i minimum en måned, før man kan bage af den. Jeg havde i november måned lavet en fordej, så jeg meget passende kunne bage hjerter til december. Der skete bare det uheldige, at over det halve af hjerterne fik jeg givet for lidt i ovnen, så de måtte smides ud.
For ikke at komme til, at begå samme fejl til næste jul, besluttede jeg mig for at lave en ny fordej, som så var klar i denne uge. Jeg bagte hjerterne i onsdags, og i dag er de klar til spisning. De skal nemlig lige stå i køleskabet i 3-4 dage inden de kan overtrækkes med chokolade og spises.
Opskriften er fra Meyer Bageri.
|
Honninghjerterne inden de bliver overtrukket med chokolad. |
|
Et nu overtrukket honninghjerte. Jeg glæder mig til at smage om de også smager godt denne gang. |
Hvor skal man sende sin adresse hen, for at få et par tilsendt :)
SvarSletJa, jeg har jo vist i et svagt øjeblik kommet til at love dig en smagsprøve ;o) Du kunne prøve at fange mig på facebook, og se om du var heldig.
SvarSlet