Da mine veninder var på besøg i weekenden, havde jeg lavet forskellige salater, brød
og dyppelse. Jeg elsker at udtænke en lækker menu og hygge mig med
forberedelserne. De fleste af råvarene er i sæson lige nu og det synes jeg er så fedt at udnytte. Det blev rigtig vellykket, så her følger nogle billeder
af lækkerierne. De fleste ting er lavet efter opskrift/inspiration fra
"Meyers salatværksted". Desuden fik vi skiver af svinemørbrad, der var krydret med rosmarin.
|
Nordisk kålsalat. Opskrift finder du her |
|
Rødbedesalat med gedefeta, blåbær, salatløg og basilikum |
|
Perlerug, feta, æble og blegselleri. Dertil serveres sprødstegt (i ovn) parmaskinke |
|
Koldhævet hvedebrød. Opskrift findes her. Og Foccasia. |
|
Romanescosauce (stegt peberfrugt og ristede mandler). Rødbedehummus og tomatpesto. |
|
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar