Forret: Totilla chips med ost og salsa. |
Hovedret: Kyllingegryde med bønne. |
Dessert: Frugt skåret i tern og på spyd. |
Til 4 per. skal du bruge:
400-500 g kyllingefilet
1 spsk. raps- eller olivenolie
2 store hakkede løg
1 rød peberfrugt i tern (125 g)
2 tsk paprika (Tilføj evt. mere krydderi)
1 dåse kidneybønner i saltlage
250 g grønne bønner
1 dåse flåede tomater
1-2 dl. vand
1½ tsk. salt
Peber
Den tilberedes som følger:
1. Skær kyllingefileterne i tern.
2. Varm olien op i en gryde og svits kylling, løg og peberfrugt heri i 5 min.
3. Tilsæt paprika og lad det koge i et par minutter.
4. Hæld kidneybønnerne i en sigte og skyl dem med vand.
5. Knæk bønnerne i mindre stykker, mens de endnu er frosne.
6. Kom kidneybønner, grønne bønner, vand og tomater i gryden og lad retten simre i 10 min.
7. Smag til med salt og peber og servér gryderetten med kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar