Lækre glutenfrie ''Hindbær-snitte-hjerter''. |
- 75 g blødt smør
- 115 g Schär mix C
- Kornene af ½ vaniljestang
- 35 g flormelis
- 1/4 dl vand
- Flormelis
- Vand
- Hindbærmarmelade
- Drys, jeg brugte hakkede pistacienødder og frysetørrede hindbær.
Rul dejen ud med en kagerulle i ca. 3 mm tykkelse. Det er vigtigt at både bord og kagerulle er drysset med mel, så det ikke hænger fast. Jeg brugte det samme som jeg har har i dejen.
Stik nu dejen ud i den form du har lyst til. Jeg lavede hjerter.
Husk at du skal ende med et lige antal udstikkede kager, da du skal bruge en bund og en top til hver ''snitte.
Læg dejen på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 190 grader i 10-15 minutter alt efter hvor store du har lavet stykkerne.
Lad dem køle af inden du kommer lidt hindbærmarmelade på halvdelen af kagerne, og glasur og drys på den anden halvdel. Sammel nu snitterne, og de er klar til at spise.
Fakta: Dejen er super lækker at arbejde med, men når den er bag er den ret skrøbelig. Lav derfor ikke kagerne for store.
En meget skrøbelig og itugået snitte. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar