torsdag den 5. december 2013

Adventsdekoration 2013



Dette års adventsdekoration har Jesper og jeg lavet sammen. Vi var i Bilka en dag, hvor vi så svampene. (Vi kan godt lige svampe)  Jesper fik straks en ide til, at de kunne stå på vores store sølvfad sammen med fire lys og noget mos - og vupti, så havde vi en adventsdekoration.

Den ide var jeg med på, og købe en uge senere ting til den. Mosset har jeg hentet i skoven. Søndag eftermiddag gik jeg i gang med den, og lidt efter kom Jesper og var med. Det er lidt hyggeligt at have en adventsdekoration som vi har lavet sammen. Vi er blevet godt tilfredse med resultatet og den står rigtig godt på spisebordet i stuen.

Hvordan ser din adventsdekoration/krans ud i år? :o)

onsdag den 4. december 2013

Hjemmelavet wallsticker




Jeg havde set en wallsticker på en anden blog, hvor der også stod ''Kys mig altid godnat...'', og måtte bare eje sådan en til vores soveværelse. Meeennn... Da jeg så søgte på nettet og den kostede 150 kr. + porto, var jeg ikke helt så imponeret længere.
Heldigvis snakkede jeg så med en god veninde om det, som foreslog at jeg da bare kunne printe det ud og sætte det op med trylletyggummi. Den ide var jeg helt med på!

Det har jeg nu forsøgt og det er endt sådan. Jeg er faktisk meget godt tilfreds med resultatet, den er bare lidt skrøbelig, da det ikke er hele bogstavet som sider fast, men kun noget af det.

Hvis du selv har lyst til at lave sådan en, skal du brug:
1 computer
1 citat/ordsprog
1 printer
1 saks
Trylletyggummi, elefantsnot osv. (kært barn har mange navne)
Tålmodighed

Find det citat eller ordsprog du gerne vil bruge. Skriv det ind på computeren med den skrifttype, farve og størrelse du ønsker. Print det ud, klip det ud og sæt det op på det ønskede sted med trylletyggummiet. Sværere er det ikke.
God fornøjelse